Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни "Теорія організацій" - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни «Теорія організацій» для студентів спеціальності 073 “Менеджмент” освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр містять вимоги, структуру, результати, теми для виконання завдання.
Keywords: теорії організацій; організація як відкрита система; організація як соціум; самоорганізація; сучасна парадигма організації; синергія; проектування організацій; міжнародні організації; соціальна відповідальність організацій