Робочий зошит з української мови для студентів-іноземців - Нагайцева, Ніна Іванівна (ТОВ "Цифра Принт", 2021)
Робочий зошит повинен бути максимально використаний під час самостійних занять вдома, гармонізуючись з роботою під керівництвом викладача в аудиторії.
Keywords: робочий зошит; український алфавіт; літери; склади; слова; словосполучення; фрази; написання