Інформаційна складова реалізації інноваційних проектів в умовах виходу з кризи - Товажнянський, Вячеслав Леонідович (НТУ "ХПІ", 2010)
При проведенні антикризових заходів необхідно враховувати фактор впливу нематеріальних активів. Також у процесі санації, пов'язаної з оздоровленням діяльності підприємства в кризових умовах, важливе значення має правильне використання одержуваної із зовнішнього середовища інформації.

In carrying out anti-crisis measures the intangible assets should be taken into account. Also in the process of rehabilitation related to rehabilitation of the company in crisis situations, proper usage of the information, obtained from the external environment, is important.
Keywords: кризове управління; інформаційно-технологічні проекти; низько-витратні технології; конкурентоспроможність; інтелектуальна діяльність; Інтернет-бізнес