Проблеми виховання духовності в сучасному житті - Репик, Д. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Автором розглянуто точки зору на поняття «духовність». Проведено аналіз витоків цього поняття, а також досліджено його типи.У статті автор наголошує, що самовиховання безпосередньо пов'язано з питанням духовності.

The points of view on notion are considered an author the «spirituality». The analysis of sources of this notion is conducted, and also explored it stypes. In the article an author accents attention on that the self-education is directly related to the question of spirituality.
Problems of education of spirituality in modern life
Keywords: свідомість; сенс життя; релігія; Бог; світогляд; самовиховання; термінологія