Вяхірєв, Р. А.Максюта, Н. В.Поворознюк, А. І.Денисенко, Д. М.2024-06-132024-06-132010Застосування методів розподілених обчислень для вирішення задачі підбору оптимального дієтичного меню / Вяхірєв Р. А., Максюта Н. В., Поворознюк А. І., Денисенко Д. М. // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2010) : тези доп. 18-ї міжнар. наук.-практ. конф., [12-14 травня 2010 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Л. Л. Товажнянський ; Нац. тех. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – С. 80.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/78302ukметод розподілених обчисленьоптимальне дієтичне менюзбалансоване харчуванняхімічний склад дієтичного раціонусистема MOSIXтехнологія MapReduceЗастосування методів розподілених обчислень для вирішення задачі підбору оптимального дієтичного менюArticle