Оцінка факторів впливу на конкурентну позицію підприємства - Кулінічев, П. К. (НТУ "ХПІ", 2013)
Конкурентоспроможність суб'єкта економіки в реальних ринкових умовах реалізується в конкурентній позиції. В статті наведено методологічні шляхи вирішення проблеми оцінки загальноекономічної ситуації, визначення позиції підприємства у конкурентній боротьбі, прийняття правильного управлінського рішення
Keywords: конкуренція; конкурентоспроможність; конкурентні переваги; SWOT-аналіз; конкурентна позиція; competition; competitiveness; konkurentnыe advantages; SWOT-analysis; konkurentnaya position