До визначення пропускної спроможності високовольтних силових кабелів з пластмасовою ізоляцією - Щебенюк, Леся Артемівна; Антонець, С. Ю. (НТУ "ХПІ", 2011)
Виконано аналіз результатів розрахунків пропускної спроможності силових кабелів на напругу 220 кВ.

The analysis of datas of calculation of the current rating of cables at direct voltages up to 220 kV.
Keywords: аналіз; розрахунки; напруга; масообмін