Регулювання аграрного ринку України в умовах міжнародної інтеграції - Закревська, Л. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
Статтю присвячено обґрунтуванню теоретичних і розробці практичних рекомендацій стосовно застосування економічних важелів регулювання аграрного ринку України в умовах міжнародної інтеграції. Автором визначено особливості формування економічних важелів державного регулювання аграрного ринку в умовах Світової організації торгівлі та інтеграції до Європейського Союзу

The article is devoted to the theoretical justification and the development of practical recommendations for the use of economic instruments regulate the agricultural market of Ukraine in the conditions of international integration. The author defines peculiarities of the economic levers of state regulation of the agricultural market in the World Trade Organization and the European Union integration
Keywords: державне регулювання; економічні важелі; міжнародна конкурентоспроможність; господарювання; приватизація; продукція; international integration; government regulation; economic instruments; international competitiveness