Проектування конфігурації складської мережі - Гладковська, Валентина Валеріївна (НТУ "ХПІ", 2017)
Представлена економіко-математична модель, яка дозволяє спроектувати конфігурацію складської мережі з урахуванням специфіки обслуговуються вантажопотоків транспортно-експедиторською компанією для забезпечення мінімальних транспортних витрат, а також розподіляти матеріальні потоки. Таким чином, для кожного регіону може бути визначено безліч можливих варіантів розташування складської ме-режі регіону. Де основним критерієм оптимізації конфігурації складської мережі є мінімізація транспортних витрат.
Designing the configuration of the warehouse network
Keywords: транспортно-експедиторська компанія; ринок; логістичний оператор; регіон; вантажопоток