Особенности работы зарядной цепи погружного электроразрядного комплекса повышенной мощности - Литвинов, В. В.; Хвощан, О. В.; Курашко, Ю. И. (НТУ "ХПИ", 2010)
Розглянуто особливості роботи зарядного кола заглибного електророзрядного комплексу підвищеної потужності. Надано рекомендації щодо поліпшення техніко-експлуатаційних характеристик заглибного комплексу шляхом стабілізації електричного струму в геофизичному кабелі.

The characteristics of the charging circuit of submersible elektrodischarge complex with increased power are considered. Expert advices to improve the technical and operational characteristics of a submersible complex by stabilizing the electric current in the geophysical cable are provided.
Keywords: добыча нефти; электротехнический комплекс; электрическая энергия; геофизический кабель; емкостный накопитель; технико-эксплуатационные характеристики; нефтяные скважины