Методичні вказівки для виконання завдання "Економічна частина" до написання дипломного проекту - Капінос, Маріанна Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Методичні вказівки визначають зміст та порядок оформлення економічної частини дипломного проекту для студентів спеціальності 122 Комп`ютерні науки спеціалізація 122.08 Інженерія даних та знань другого (магістерського) рівня вищої освіти. Економічна частина є завершальним етапом підготовки дипломного проекту та спрямована на систематизацію та закріплення професійних знань за спеціальністю, закріплення навичок самостійної роботи та реалізацію питань щодо визначення мінімальної або ринкової вартості програмного продукту, що є об’єктом дослідження в дипломному проекті. Економічна частина дипломного проекту має бути виконана студентом самостійно і містити сукупність результатів, що виносяться на захист. Консультант з економічної частини повинен підписати титульний аркуш.
Keywords: методичні вказівки; дипломний проект; економічна частина; інженерія даних; комп'ютерні науки; комп'ютерні системи