Методичні вказівки з підготовки та захисту дипломної роботи ступеня вищої освіти "бакалавр" за спеціальністю "Менеджмент" - Прохоренко, Олена Вікторівна; Брінь, Павло Володимирович; Данько, Тарас Володимирович; Маковоз, Оксана Сергіївна; Сітак, Ірина Леонідівна; Чайкова, Олена Ігорівна; Ширяєва, Наталя Володимирівна (My University, 2023)
Сформульовано загальні положення, мету та завдання виконання дипломної роботи бакалавра; визначено основні вимоги до організації її виконання. Наведено тематику, загальні вимоги до структури, змісту й оформлення дипломної роботи бакалавра. Рекомендовано для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання, які навчаються за освітніми програмами «Менеджмент організацій та адміністрування», «Бізнес-адміністрування», «Міжнародний бізнес».
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; навчальний процес; вимоги; зміст; оформлення