Применение волновых механических передач в приводах систем управления - Сладких, С. А.; Ткаченко, В. Н. (НТУ "ХПИ", 2008)
Приводиться описання способів застосування хвильових передач у приводах різних систем, обґрунтування правильності вибору параметрів хвильової передачі, зроблені висновки. Вони можуть бути використані при розробці та вдосконаленні приводів керування систем у машинах різного призначення.

Description over of methods of application of wave transmissions in the occasions of different systems is brought, obґrountouvannya rightness of choice of parameters of wave transmission, done conclusions. They can be used for development and perfection of occasions of management of the systems in the machines of a different setting.
Keywords: волновые редукторы; вес привода; передаточное отношение; передаточное число; планетарные передачи; параметры передач