Методичні вказівки "Алгоритми інформаційного пошуку в автоматизованих системах керування" до виконання самостійних робіт з навчальних дисциплін "Прикладне програмування автоматизованих систем керування", "Програмні засоби систем керування" - Зуєв, Андрій Олександрович; Євсеєнко, Олег Миколайович; Гапон, Дмитро Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки призначені для вивчення основ інформаційних процесів в автоматизованих системах керування, а також алгоритмів інформаційного пошуку. Розглянуто приклади реальних систем керування і основні алгоритми пошуку інформації, а також розширений варіант пошуку з індексацією по ключу – хешування. Для всіх алгоритмів розглянуті приклади реалізації мовою С#. Також у методичних вказівках представлені індивідуальні завдання для виконання лабораторних і практичних робіт, які допоможуть ефективному освоєнню основ інформаційного пошуку в системах керування.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; алгоритми інформаційного пошуку в автоматизованих системах керування; інформаційний пошук