Інвестиційні аспекти державного антикризового управління промисловим комплексом - Майборода, О. Є.; Майборода, О. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
На підставі аналізу основних соціально-економічних показників розвитку держави та практичного застосування спеціальних режимів інвестиційної діяльності запропоноване використання інвестиційно-інноваційної моделі антикризового управління, яка забезпечить сприятливі умови для виходу промислового комплексу України з кризи.

Based on analysis of key socio-economic indicators of national development and practical application of special investment regimes of the proposed use of investment and innovative model of crisis management that will provide favorable conditions for the release of the industrial complex of Ukraine from the crisis.
Keywords: криза; підприємство; соціально-економічні показники; інвестиційна діяльність; ВВП