Синтез та дослідження цифрових пристроїв та кінцевих автоматів - Караман, Дмитро Григорович; Лунін, Денис Олександрович; Гапон, Дмитро Анатолійович (My University, 2022)
Основною метою виконання лабораторних робіт є ознайомлення студентів з основними принципами внутрішньої організації та роботи обчислювальних пристроїв цифрової техніки та систем управління, надання знань і практичних навичок, що необхідні для аналізу та проектування обчислювальних модулів та систем управління, побудованих на базі дискретної логіки та цифрових детермінованих скінченних автоматів. Лабораторні роботи та методичні вказівки до них укладені таким чином, аби студенти могли виконувати лабораторні роботи самостійно, у дистанційному та асинхронному режимах навчання.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; багатовихідні комбінаційні схеми; цифрова техніка; схеми з пам'яттю; цифрові автомати