Вартісна оцінка потенціалу підприємств торгівлі: зміст і порядок проведення - Краснокутська, Наталія Станіславівна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2009)
Досліджено зміст та сфери застосування вартісної концепції оцінки потенціалу підприємств. Запропоновано структурно-логічну послідовність проведення такої оцінки для торговельного підприємства.

Content and purviews of cost conception of potential estimation is exposed. The structural-logical sequence of carrying out such estimation is offered for a trading enterprise.
Keywords: економічний потенціал підприємства; трудові ресурси; оборотні кошти; фонди обігу; фонд заробітньої плати; трансакційні витрати