Використання безпілотників для підвищення безпеки та ефективності енергетичної системи - Сокол, Євген Іванович; Резинкіна, Марина Михайлівна; Гриб, Олег Герасимович; Сендерович, Геннадій Аркадійович; Карпалюк, Ігор Тимофійович; Грабко, В. В.; Запорожець, А. О.; Швець, Сергій Вікторович (ФОП Бровін О.В., 2020)
Монографія присвячена створенню комплексу методів і засобів їх реалізації, спрямованих на підвищення безпеки функціонування об'єднаної енергетичної системи, а також на підвищення її енергоефективності при використанні безпілотників. Монографія призначена для інженерно-технічних працівників енергосистем, співробітників проектних організацій та студентів електроенергетичних спеціальностей.
Keywords: безпілотники; енергетична система; енегроефективність; енергетика; монографія; безпека функціонування енергетичної системи