Методичні вказівки до виконання практичної роботи "Оцінка рівня підготовленості гравця в теніс на основі розрахунків показників результативності дій у тактичних ситуаціях" - Донець, Юрій Георгійович; Євтифієва, Ірина Ігорівна; Євтифієв, Андрій Сергійович; Колісниченко, Андрій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В методичних вказівках надані теоретичні основи системи тактичної підготовки гравців в теніс, вказаний порядок виконання практичної роботи з роз’ясненнями для кожного з етапів, представлені вимоги до оформлення звіту та критерії оцінки результатів проведеного дослідження. Матеріали для практичної роботи систематизовані та базуються на аналізі спеціалізованих навчальних посібників, сучасних наукових і методичних джерелах інформації.
Keywords: методичні вказівки; фізична культура; спорт; спортивні ігри; теніс; тактика