Оценка надежности измерительных комплексов по результатам их безотказной эксплуатации - Петков, Александр Александрович (НТУ "ХПИ", 2003)
У роботі запропонована методика оцінки надійності одиничних вимірювальних комплексів і аналогічних їм технічних пристроїв за результатами безвідмовної експлуатації. Представлено матеріали, що дозволяють робити таку оцінку
Keywords: надежность; измерительный комплекс; безотказная эксплуатация