Прогнозування витрат електричної енергії в залежності від об`ємів виготовленної продукції - Левченко, Сергій Андрійович (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті розглянуто прогнозування електроспоживання за допомогою кореляційно-регресійного аналізу та теорії ймовірностей на перспективу на прикладі киснево-компресорного цеху ПАТ “Запоріжсталь-АГ”.

This article considers forecasting power consumption with using correlation regression analysis and probability theory on perspective on the example of the oxygen compressor plant of PSC "Zaporizhstal-AG".
Prediction power consumption depending on volume of manufactured production
Keywords: рівняння регресії; довірчі інтервали; нормальний розподіл; regression equation; confidential intervals; normal distribution