Вплив методів прийняття управлінських рішень на рівень ризику - Чекаліна, Елеонора Петрівна; Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (НТУ "ХПИ", 2008)
Стаття присвячена питанням управлінських рішень на ефективність діяльності підприємства. Метою статті є диференціація методів прийняття управлінських рішень відносно рівній управління підприємствами, що діють у ринкових умовах, для зниження ризику.

In modem condition being absent motivation of the use the certain methods of the taking the management decisions, which are taken on levels of enterprise management for ensuring the minimum risk. Given article is dedicated to questions of the account of the influence of the methods of the taking the management decisions on efficiency of activity of enterprise.
Keywords: управління; менеджер; рівень менеджменту; управлінські рішення; метод прийняття рішень; ризики