Музична психотерапія в навчальному процесі з фізичного виховання - Сірик, В. С.; Мащенко, О. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Розглянуто особливості впровадження музичного супроводу під час проведення занять з дисципліни „Фізичне виховання”. Встановлено, що викорис- тання музики під час занять з фізичного виховання студентів активізує творчі здібності, підвищує емоційний настрій, збільшує працездатність та суттєво покращує фізичний стан студентів.
Keywords: музикотерапія; терапевтична значимість; музичне сприйняття студентів