Гроші та кредит - П'ятак, Тетяна Вікторівна (ФОП Іванченко І. С., 2018)
Методичні вказівки щодо курсового проекту з дисципліни "Гроші та кредит" включають мету, завдання, зміст та структуру курсового проекту. Наведено порядок виконання, вимоги, щодо оформлення курсового проекту та критерії його оцінювання,приведено список рекомендованої літератури та додатки.
Keywords: гроші; кредит; банки; курсовий проект