Чорна склоемаль подвійного призначення - Анненков, Віктор Захарович; Манасьян, Павло Акопович; Брагіна, Людмила Лазарівна; Гузенко, Микола Михайлович; Чевичелов, Віктор Георгійович; Шалигіна, Оксана Володимирівна; Худяков, Віталій Іванович; Куприяненко, Костянтин Іванович (ДП "Український інститут промислової власності", 2012)
Чорна склоемаль подвійного призначення додатково містить оксиди цирконію ZrO₂ та алюмінію Аl₂О₃.
Keywords: патент; корисна модель; склоемалеві фрити; порошкове електростатичне нанесення; оксиди цирконію; хімічна стійкість