Вплив радіації на грибкові організми - Манжелей, А. О.; Кустов, М. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розглянуто вплив радіації на грибкові організми Cladosporium sphaerospermum. Встановлено, що основною дієвою речовиною є меланін. Розглянуто вплив радіації на меланін та його похідні.

The effect of radiation on mushrooms organisms Cladosporium sphaerospermum is considered. It is established that the main action of the substance is melanin. The effect of radiation on melanin and its derivatives is considered.
Elimination of radiation by mushrooms
Keywords: радіація; грибкові організми; вплив; radiation; mushrooms; influence