Проблеми формування інвестиційного потенціалу підприємства - Прилуцька, Юлія Сергіївна; Ларка, Людмила Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Визначено основні проблеми формування інвестиційного потенціалу підприємства при нестабільній ринковій кон'юнктурі.
Keywords: інвестиційний потенціал; інвестування; інвестиційна привабливість