Кадрова безпека як складова економічної безпеки промислового підприємства - Гармаш, Сергій Володимирович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Визначено, що кадрова безпека підприємства - це стан захищеності підприємства від негативних впливів на економічну безпеку за рахунок зниження ризиків та загроз, пов'язаних з персоналом, його інтелектуальним потенціалом та трудовими відносинами в цілому. Об'єктом кадрової безпеки підприємства можна вважати негативні внутрішні ризики компанії та загрози, пов'язані з діяльністю персоналу, а також зовнішні фактори, що знижують рівень кадрової безпеки.
Keywords: економічна безпека; складові; кадрова безпека; оцінювання; факторний підхід; підприємства