Толерантність в міжособистісному спілкуванні підлітків - Косінова, Альона Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглядається проблема толерантності у міжособистісному спілкуванні хлопчиків та дівчаток підлітків. Розкрита сутність термінів «толерантність» та «міжособистісне спілкування». Показані результати емпіричного дослідження у рамках поняття толерантність хлопчиків та дівчаток підлітків.

The article deals with the problem of tolerance in interpersonal communication of boys and girls as teenagers. The essence of the terms "tolerance" and "interpersonal communication" are revealed. The results of the empirical research are shown in the framework of the concept of tolerance boys and girls as teenagers.
The tolerance in interpersonal communication teenagers
Keywords: уразливість; ворожість; мстивість; культура комунікативна; особистість; психологія; tolerance; interpersonal communication; resentment; hostility; vindictiveness