До 125-річчя НТУ "ХПІ". Університет, кафедра, студент: хартія наукового прагматизму - Ткачук, Микола Анатолійович (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті висвітлені проблеми розвитку освіти в технічному університеті. Запропоновані нові форми інтеграції освіти, науки і промисловості.

In the paper problems of development of education and science in the technical university are reported. The new forms of integration between education, science and industry are offered.
Keywords: НТУ "ХПІ"; кафедра ТММ І САПР; навчальний процес; інформаційні технології проектування; хартія прагматизму; науково-освітня політика