Баль-Прилипко, Л. В.2014-09-232014-09-232014Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнології м'ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 145-150.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946В статті наведено результати комплексних досліджень застосування трансглютамінази мікробного походження в технології варених ковбас при сумісному використанні активованих водних середовищ, як інноваційного комплексного напряму розвитку біотехнологій.This paper presents the results of comprehensive studies of microbial transglutaminase use of technology in origin cooked sausages in the joint application of activated water environments as an innovative integrated directly biotechnology.ukпромисловість харчоваінноваціїякістьбезпечністьтрансглютаміназамікробиковбаса варенаqualitysafetyinnovationbiotechnologytransglutaminaseРозробка біотехнології м'ясних продуктівDevelopment of biotechnology of meat productsArticle