Електроліт для швидкісного селективного розчинення сплавів вольфраму - Сахненко, Микола Дмитрович; Ведь, Марина Віталіївна; Єрмоленко, Ірина Юріївна; Панкратьєва, Марія Сергіївна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2010)
Електроліт для швидкісного селективного розчинення сплавів вольфраму, що містить натрій гідроксид, який відрізняється тим, що містить додатково натрій пірофосфат (цитрат), натрій хлорид при такому співвідношенні компонентів, г/л: натрій гідроксид 1-5; натрій пірофосфат (цитрат) 130-260; натрій хлорид 20-40; рН 9-12.
Keywords: патент; корисна модель; лужний електроліт; неорганічні сполуки; оксиди карбону; оксиди вольфраму