Комерційні можливості підприємства в сфері інновацій - Дюжев, Олександр Вікторович; Косенко, Андрій Васильович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, інноваційні можливості промислових підприємств та організацій залежать від їхньої інтелектуальної активності та здатності ефективно інтегрувати нові прогресивні технології, використовувати фінансові ресурси та співпрацювати з науковими та дослідницькими інституціями. Для досягнення успіху необхідно: інвестувати у власні НДДКР або залучати зовнішніх партнерів; використовувати сучасні цифрові технології для автоматизації бізнес-процесів; залучати кваліфіковані кадри для розробки та реалізації інноваційних проектів; створювати сприятливу корпоративну культуру, що заохочує креативність та новаторство.
Keywords: інноваційна діяльність; інновації; комерція; ринок; впровадження; промислові підприємства