Тишаков, Д. А.Масалітіна, Наталія ЮріївнаБлизнюк, Ольга МиколаївнаЧернявська, Світлана Миколаївна2023-02-112023-02-112022Біотехнологічні основи вдосконалення одержання альфа-амілази з використанням штаму міцелліального гриба Geomyces pannorum VКМ F-4777D / Д. А. Тишаков, Н. Ю. Масалітіна, О. М. Близнюк, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 479.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62275ukнаукомісткі технологіїбіотехнологія харчових продуктівферменти мікробного походженнямембранний процес ультрафільтраціїактивність ферментівміцелліальні грибиGeomyces pannorum VКМ F-4777Dелектрокінетичний потенціалосвітлювальний ефекткатіонний флокулянтметацидсупернатанткультуральна рідинаα-амілазаальфа-амілазабезвідходна біотехнологічна схемаБіотехнологічні основи вдосконалення одержання альфа-амілази з використанням штаму міцелліального гриба Geomyces pannorum VКМ F-4777DThesis