Система участі працівників у прибутках як один з методів мотивації - Збрицька, Т. П. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуто систему участі працівників у прибутках як один із методів мотивації з урахуванням закордонного досвіду участі працівників у прибутку організації й можливісті його застосування в українських компаніях. Розглянуто зростаючу роль мотивації праці завдяки активному розвитку стратегії залучення і партнерства.

In article the system of participation of workers in profits as one of methods of motivation taking into account foreign experience of participation of workers in organization and possibility profit its application in the Ukrainian companies is considered. The increasing role of motivation of the personnel thanks to active development of strategy of attraction and partnership is considered.
Keywords: рівень прибутку компанії; участь працівників у прибутках; розподіл прибутку; форми участі у прибутку; ефективне стимулювання працівників