Оптимізаційна задача вибору комплексу поліграфічного захисту - Бізюк, А. В.; Бізюк, І. Г. (НТУ "ХПІ", 2013)
Проведений аналіз існуючих технологій алгоритмів вибору комплексу видів поліграфічного захисту; запропонована математична модель оптимального вибору елементів комплексу.

The analysis of existent technologies of algorithmsof choice of complex of types of polydiene defence is conducted; the mathematical model of optimal choice of elements of complex is offered.
Keywords: продукція поліграфічна; параметри захисту; вироби друкарські; забезпечення програмне; ухвалення рішень; publishing products; printing protection; optimization; making decision