Працездатність правлячого інструменту з протекцією алмазно-гальванічного покриття - Шейко, М. М.; Максименко, А. П.; Бологов, П. І. (НТУ "ХПІ", 2018)
Показано, що протекція алмазно-гальванічного покриття (АГП) алмазним мікропорошком підвищує період стійкості правлячих роликів, виготовлених методом гальванопластики, на 90%, а період до повного руйнування АГП – на 125%.

It is shown that the protection of the diamond-galvanic coating (AGP) with diamond micropowder increases the stability period of the dressing rollers, made by the electroforming method, by 90%, and the period before the complete destruction of the AGP by 125%.
Keywords: період стійкості; гальванопластика; АГП; абразивний круг; метод квазіврезної правки; алмазне зерно; stability period; electroforming method