Разработка ресурсосберегающих процессов и аппаратов, обеспечивающих применение водных сред на производстве - Товажнянский, Леонид Леонидович; Березуцкий, Вячеслав Владимирович (НТУ "ХПИ", 2010)
Розглядаються питання теоретичного узагальнення наукових досліджень і практичних результатів ресурсозберігаючих технологій в умовах сучасного виробництва, теорія фракційного коагулювання домішок в апаратах електрокоагуляційного очищення.

The questions of theoretical generalization of scientific researches and practical results of resource of saving technologies are examined in the conditions of modern production, theory of fractionating coagulation of admixtures in the vehicles of the electro-coagulative cleaning.
Keywords: показатели промышленных сред; водные технологические среды; коагулирование примесей; аппараты электрокоагуляционной очистки; ресурсосберегающие технологии