Бюджетування як сучасний метод управління собівартістю продукції в ринкових умовах - Геращенко, Ірина Олексіївна (Харківська національна академія міського господарства ім. О. М. Бекетова, 2011)
Розглянуто питання, пов'язані насамперед з системним підходом до управління собівартістю, визначено поняття бюджетування, визначено значення бюджетування для підприємства, представлено процес управління собівартістю продукції.

Nowadays the actual question is a question of management a prime price on enterprises. In the article there are questions, related above all things to approach of the systems to the management a prime price, the concept of budgeting is certain, the value of budgeting is certain for enterprises, the process of management an unit cost is presented.
Keywords: управління; собівартість продукції; облік собівартості; управління витратами; система бюджетування; витрати