Структура и принципы построения интеллектуальной системы управления технологическим процессом горячей прокатки пакетов металлических пластин - Голоскоков, Александр Евгеньевич; Рудницкий, А. В.; Борц, Б. В. (НТУ "ХПИ", 2006)
Стаття є наступним етапом НДР після постановки задачі на розробку інтелектуальної системи управління технологічним процесом гарячий прокатки пакетів металевих пластин. В статті розглянута розроблена структура інтелектуальної системи управління, визначені принципи побудови інтелектуальної системи управління та виявлені спосіб представлення знань, метод виводу та стратегія вирішення конфліктних ситуацій. Виявлена необхідність в модифікації деяких типових рішень. Запропоновані зміни реалізовані з метою врахування всіх особливостей поставленої задачі управління.
Keywords: СУ; ИнСУ; объект управления; интерфейс пользователя; механизм вывода; база знаний; метод интеллектуализации