Ефективність обміну даними в комп'ютерній мережі при різних засобах управління обміном на основі протоколу Frame Relay - Євсеєв, Сергій Петрович; Огурцов, Віталій Вячеславович; Лупаїна, К. М. (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2013)
Проводиться аналіз загального показника ефективності обміну даними в комп'ютерній мережі при різних методах управління на основі глобального канального протоколу Frame Relay, у каналах без пам'яті та з пам'яттю і порівняння даного дослідження з результатами дослідження на основі протоколу Х.25.

In this work the overall performance of data exchange in the network. An evaluation index of functional effectiveness network with different methods of control data exchange protocol based on the CS Frame Relay, in channels without memory, and the memory and comparison with the results of this research study, based on the X.25 protocol.
The effectiveness of communication in computer networks with different methods of exchange control protocol-based Frame Relay
Keywords: показник ефективності; обмін даними; протокол Frame Relay; комп'ютерна мережа; performance indicator data; protocol Frame Relay; computer network