Дослідження методів оцінки конкурентоспроможності підприємства - Перерва, Олександр Петрович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В доповіді доведено, що оцінка конкурентоспроможності підприємства є важливим інструментом стратегічного планування та прийняття управлінських рішень. Використання різних методів аналізу дозволяє отримати об'єктивну картину ринкових позицій підприємства, виявити його сильні та слабкі сторони, а також розробити ефективні стратегії для підвищення конкурентних переваг. Комплексний підхід до оцінки конкурентоспроможності сприятиме довгостроковому розвитку та успіху підприємства на ринку.
Keywords: конкуренти; оцінка; ринок; попит; пропозиція; розвиток; ефективність; промислові підприємства; конкурентоспроможність; методи