Оценивание уровня конкурентных преимуществ интеллектуальных инноваций - Ткачева, Надежда Петровна; Майстро, Дарина Сергеевна (Луцький національний технічний університет, 2016)
Розглянуто методичні підходи до дослідження кон'юнктури ринку інтелектуальних інновацій з використанням інноваційних технологій. Запропоновано для виконання цих завдань використовувати інноваційні технології, розроблених самим підприємством.
Keywords: интеллектуальные новации; конъюктура; рынок; промышленные предприятия; инновации; конкурентоспособность