Процессный подход в управлении качеством - Трищ, Г. М.; Коробко, С. И. (НТУ "ХПИ", 2009)
У статті розглядається особливості системи управління якістю й визначені її основні властивості. Пропонуються ознаки класифікації процесів. Запропоновано структуру інформаційних взаємозв'язків між процесами.

In the article examined the feature of control system by quality and certain it basic properties. The signs of classification of processes are offered. The structure of informative intercommunications is offered between processes.
Keywords: экономика; системы управления; процесс управленческой деятельности; переработка информации; менеджмент; квалификация кадров управления; классификация процессов; структуры процессов