Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з дисципліни "Ризик прийняття управлінських рішень в підприємницькій діяльності" - Ходирєва, Оксана Олегівна (My University, 2023)
Метою розрахункового завдання є зміцнення отриманих теоретичних і практичних знань по дисципліні «Ризик прийняття управлінських рішень в підприємницькій діяльності». Розрахункове завдання сприяє зміцненню й систематизації в студента набутих знань і формує вміння творчо мислити, використовуючи при цьому свої здібності при вирішенні практичних проблем управління підприємницькою діяльностю.
Keywords: методичні вказівки; розрахункове завдання; структура; зміст; теоретична частина; практична частина