Методичні вказівки до лабораторної роботи "Робота з текстовою інформацією у .NET Framework" з курсу "Кросплатформне програмування" - Марченко, Ігор Іванович; Малько, Максим Миколайович; Безменов, Микола Іванович (НТУ "ХПІ", 2017)
У процесі розв'язання великої кількості задач виникає потрібність у використанні та обробці різноманітної текстової інформації. Зазвичай процедура обробки інформації може містити такі етапи як введення, перетворення та виведення текстових даних. Мета роботи – освоєння методики обробки текстової інформації.
Keywords: кросплатформне програмування; обробка текстової інформації; текстові дані; NET Framework; тип String; мова C#