Лукаш, М. Р.Срібна, Н. М.2024-01-222024-01-222021Лукаш М. Р. Аналіз використання харчових добавок у виробництві зефіру / М. Р. Лукаш, Н. М. Срібна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 190 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73188ukпастильні виробихарчова промисловістьсолодощіхарчові добавкиздорове харчуванняАналіз використання харчових добавок у виробництві зефіруArticle