Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Економічний аналіз" - Єршова, Наталя Юріївна (My University, 2022)
Навчальна дисципліна «Економічний аналіз» належить до вибіркових дисциплін спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Вивчення даного курсу забезпечує підготовку фахівців в галузі обліку і оподаткування, які володіють сучасними методами економічного аналізу з метою обліково-аналітичного забезпечення вибору оперативних, тактичних і стратегічних управлінських рішень.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; методи; прийоми; класифікація; мультиплікативні моделі