Особливості маркетингових комунікацій ринку туристичних послуг України - Родченко, В. Б.; Лемешко, М. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуті особливості сучасного стану розвитку ринку маркетингових комунікацій України. Наведені ключові риси внутрішніх чинників та зовнішніх умов функціонування маркетингових комунікацій туристичних підприємств на ринку

The article deals with the peculiarities of the modern state of devel opment of the market of marketing communications of Ukraine. The key features of the internal factors and external conditions of functioning of the marketing communications tourist enterprises on the market
Keywords: туристичні підприємства; реклама туристичних послуг; туризм; ринок Інтернет-комунікацій; marketing communications; tourist companies; tourist services; market of tourist services; advertising of tourist services