Методичні вказівки до практичного заняття "Базові законодавчі акти в сфері страхування від нещасного випадку на виробництві" з дисципліни "Державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві" - Кузьменко, Олена Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мета заняття: ознайомитися з базовими правовими законодавчими документами в сфері державного страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, що призвели до втрати працездатності.
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; страхування; нещасні випадки; охорона праці; державне страхування